KallosPlex tasak


KALLOSPLEX HAJSZERKEZT VÉDŐ TECHNOLÓGIA
Forradalmian új technológia, mely dédi a hajat a kémiai beavatkozások során fellépő károsodástól.
 
Bármennyire is kímélő a készítmény, a kémiai hajkezelések mindig károsítják a hajat: roncsolják a hajszálak belső szerkezetét, szárazzá, törékennyé, gyengévé teszik azt. A Kallosplex formula kémiai hajkezelésekkel kombinált rendszeres használata védi a hajat a károsodástól, új kötéseket hoz létre, miközben védi a haj meglévő belső szerkezetét, rugalmasságot, erőt, vitalitást és flexibilitást eredményez. 
 
A KALLOSPLEX RENDSZER
A 2 részes szinergikus rendszert arra tervezték, hogy védőpajzsot nyújtson a kémia kezelés során fellépő károsodás ellen, valamint rendszeres használatával megőrizze a haj egészségét.
 
1. Kallosplex hajkötés építő Step 1 (10 ml)
A kémiai kezelés keverékével összevegyítve, a Kallosplex Hajkötés Építő új kötéseket hoz létre, miközben védi a haj belső szerkezetét. Növeli a haj rugalmasságát és ellenállását.
 
2. Kallosplex Hajkötés Védő Erősítőkrém Step 2 (20 ml)
Erősítő, kondicionáló krém, amely a Kallosplex hajkötés Építő által létrehozott kötéseket térhálósítja, miközben hozzájárul a haj hidratáltságához és táplálásához. Selymes tapintású, ellenálló, erős hajszálakat eredményez.
 
VÉDELEM ÉS BÁMULATOS EREDMÉNYEK A NIO-PROTECT TECHNOLÓGIÁNAK KÖSZÖNHETŐEN 
A Kallosplex aktív összetevői a Niosome-nak köszönhetően behatolnak a hajba. Ez az innovatív rendszer lehetővé teszi a termék mély behatolását a hajkéregbe, így garantálva a kívánt eredményt.
 
TERMÉSZETES EREDETŰ AKTÍV HATÓANYAGOK
Szójabab izoflavonoidok: Intenzíven táplálják a hajszálakat és javítják a haj kondícióját.
N-acetyl-L-cisztein: Új kötéseket hoz létre a hajszálakban és védi a hajat.
Fitoceramid: Rizsből származik, védőpajzsot képez a hajszálak körül.
 
A Természetes aktív hatóanyagokon felül a Kallosplex egy hidratáló és erősítő tulajdonságokkal rendelkező aminosav-keveréket is tartalmaz, amely hozzájárul a haj hidratáltságához és a károsodott részek helyreállításához.
 
Kiszerelés : 30 ml
Ár : 510 Ft
 
 
 
Vásárlói vélemények
Nagyon jó, és hasznos termékeket árul a Kallos! A hajam csak úgy ragyog! A kiszállításra se kell heteket várni, egy nap alatt megérkezett! Nagyon elégedett vagyok mindennel! Biztos, hogy visszatérő vásárló leszek!
- Pápai Gyöngyi

Nagyon jók a termékek, és nagyon gyorsan és pontosan szállitottak.
- Kiss Györgyné

Kapcsolódó ajánlataink :


 
Elérhetőségeink
info@kallos.com
Kövessen minket

© ALL RIGHTS RESERVED BY KALLOS COSMETICS